Мобилен кабинет в Сливен е с намалено работно време заради слаб интерес към ваксинацията

SK 17:52:01 10-02-2022
MM1749SK.015
Сливен - коронавирус - ваксинация

Мобилен кабинет в Сливен е с намалено работно време заради слаб интерес към ваксинацията


Сливен, 10 февруари (Велина Василева, БТА)
Мобилен кабинет в Сливен няма да работи в следобедните часове заради слаб интерес към ваксинацията, съобщиха от Областния кризисен щаб. Мобилният имунизационен кабинет пред магазин "Билла" на бул. "Братя Миладинови" ще бъде с променено работно време, което влиза в сила от понеделник, 14 февруари. Той ще е отворен всеки работен ден от 8,30 до 14 часа.
Кабинетът преустановява временно работа и през почивните дни заради намалелия поток от граждани, желаещи да се ваксинират. При необходимост досегашното работно време може да бъде възстановено.
Вторият мобилен кабинет, намиращ се на бул. "Цар Освободител" до Сити-център, продължава дейността си с непроменен график - от 15 до 17 ч. в делнични и от 10 до 14 ч. в почивни дни.
Графикът за работа на имунизационните пунктове, разкрити в МБАЛ "Д-р Иван Селимински", МБАЛ "Хаджи Димитър", МБАЛ - Сливен към ВМА /военната болница/ в Сливен и МБАЛ "Св. Петка Българска" в Нова Загора, за периода от 10 февруари до края на месеца, е поместен в сайта на РЗИ - Сливен.
Областният кризисен щаб напомня, че педиатрична ваксина на деца на възраст от 5 до 11 години се поставя след предварително записване.

/ММ/