Schneider Electric България стартира нова обучителна програма за дигитална трансформация в индустрията

Schneider Electric България стартира нова обучителна програма за дигитална трансформация в индустрията

OT 12:18:32 15-02-2022
GI1214OT.001
платена - Schneider Electric България

Schneider Electric България стартира нова обучителна програма за дигитална трансформация в индустрията
Първото от поредицата онлайн събития ще бъде на 17 февруари от 14:30 ч.

София, 15 февруари 2022 г. Schneider Electric, лидер в дигиталната трансформация на енергийното управление и автоматизацията, стартира нова безплатна обучителна програма, посветена на дигиталната трансформация в индустрията. Поредицата от виртуални сесии е насочена както към заинтересованите бизнеси, така и към студентите и преподавателите от техническите университети и специалности.

Новата обучителна програма следва високотехнологичните стандарти на компанията, надгражда провежданите до момента обучителни сесии и цели да подпомогне студентите и бизнес средите у нас да усвоят и ускорят процеса на създаване на работеща и ефективна цифрова екосистема.

"Съдържанието на уебинарите е напълно обновено, основните модули са заснети с телевизионно усещане, а чатът, в който участниците ще могат да задават своите въпроси, ще бъде достъпен през цялото време", споделя Калина Петкова, мениджър маркетингови комуникации в Schneider Electric България.


Първото събитие от програмата ще се проведе на 17 февруари (четвъртък) от 14:30 ч., като всички желаещи могат да се регистрират за участие на линка ТУК. В съдържанието на уебинара ще бъдат демонстрирани доказани практики и цифрови инструменти за ускоряване на дигиталната трансформация и подобряване на оперативната ефективност чрез визуализиране, измерване и анализиране на данни.

Програмата на събитието включва и виртуална обиколка на умната фабрика на Schneider Electric в Пловдив, по време на която ще бъдат демонстрирани ключови специфики и системи в lean производството, контекстуализирането и агрегирането на оперативни данни.

Всички събития от новата обучителна програма на Schneider Electric България са с работен език английски и ще бъдат достъпни за студенти, преподаватели и представители на бизнеса от цяла Югоизточна Европа.За Schneider Electric:

Целта на Schneider е да даде възможност на всички да се възползват максимално от енергията и ресурсите на планетата за постигането на напредък и устойчивост за всички. Ние наричаме това Life Is On.
Нашата мисия е да бъдем вашият дигитален партньор за устойчивост и ефективност.
Ние управляваме дигиталната трансформация чрез интегриране на водещи в световен мащаб процеси и енергийни технологии, облачни платформи, контрол, софтуер и услуги през целия жизнен цикъл за осъществяването на интегрирано управление на компании, домове, сгради, центрове за данни, инфраструктура и промишлени сектори.
Ние сме най-локалната от глобалните компании. Поддръжник сме на отворените стандарти и екосистемите за партньорство, които приемат и се вдъхновяват от нашите споделени смислени цели и ценности за приобщаване и овластяване.
Научете повече на: https://www.se.com/bg/bg/./ГИ/