VEDRI.BG е най-новата инициатива на "Девин" ЕАД за обединение на хора и общности

VEDRI.BG е най-новата инициатива на "Девин" ЕАД за обединение на хора и общности

OT 17:16:01 14-02-2022
GI1711OT.003
платена - "Девин" ЕАД - инициатива

VEDRI.BG е най-новата инициатива на "Девин" ЕАД за обединение на хора и общности


14. 02. 2022 г.
Лидерът на пазара на минерална и изворна вода в България "Девин" ЕАД даде старт на най-новата си инициатива - VEDRI.BG. Платформата ще предоставя разнообразно и персонализирано съдържание по важните за потребителите теми, ще им предоставя възможности да получават съвети от експерти, да се сприятеляват и общуват с хора със сходни интереси, да споделят своите преживявания и опит, да се присъединят към вдъхновяващи каузи, както и да участват в различни събития.
"Направихме задълбочени проучвания, които показаха, че нашите потребители имат нужда от място в интернет пространството, където да откриват бързо и лесно информацията, която ги вълнува. Затова разработихме платформата VEDRI.BG, която е уникална за България. Потребителите ще получават персонализирана информация, съобразена с техните интереси и нужди. Този подход е важен, защото така времето, което пестят от търсене на нужната информация, нашите потребители могат да прекарат със семейството и приятелите си", посочва Славица Аджич, маркетинг директор на "Девин" ЕАД. "С помощта на VEDRI.BG ще можем да общуваме с потребителите ежедневно и да отговаряме на техните нужди своевременно. Чрез нея ще свържем потребителите с експертите, които могат да отговорят на техните въпроси или колебания и ще ги обединим около общи каузи и събития, които ги вълнуват".
Идеята зад инициативата на "Девин" ЕАД е да създаде онлайн пространство, където хората могат да се вдъхновяват, да си помагат и да споделят позитивни емоции и преживявания. С други думи, платформа, създадена за хората и ведрата страна на живота. Платформата VEDRI.BG предлага пет тематични общности, които събират потребители със сходни интереси като екоентусиасти, млади родители, пътешественици, любители на спорта и тези, които избират да живеят здравословно. Новата платформа се вписва в стратегията за корпоративна социална отговорност под мотото "Извор на промяна 2025", която "Девин" ЕАД следва като част от европейската група Spadel. Основната цел на Spadel по тази програма е да се трансформира от компания с положително въздействие в такава, която създава добро бъдеще, основано на четири основни стълба - зелено, чисто, локално и заедно. Новата платформа на "Девин" ЕАД VEDRI.BG е важна стъпка по четвъртия стълб на стратегията - заедно, която има за цел да обедини хората в общности и ведно с природата.

###

За "Девин" ЕАД
От създаването си през 1992 г. "Девин" ЕАД е лидер на пазара на бутилирани води в България. Изворите на водата и мястото на бутилиране се намират в екологично чист район в региона на град Девин, в сърцето на Родопа планина, откъдето идват продуктите с марка DEVIN - натурална минерална (негазирана, газирана и обогатена с витамини) и изворна вода. Фирмата е ексклузивен дистрибутор на енергийните напитки Red Bull и плодовите сокове Granini за България.
Компанията е с централен офис в София и разполага със собствена търговска и дистрибуторска мрежа с национално покритие. "Девин" ЕАД е отговорна компания, която инвестира в икономическото, социално и културно развитие на обществото чрез инициативи, насочени към регионалното развитие, опазването на околната среда и образованието.
От 2017 г. компанията е част от белгийската група Spadel - водещ производител на бутилирана вода в Бенелюкс (Белгия, Нидерландия и Люксембург) и Франция.
От 2021 г. "Девин" ЕАД е сертифицирана въглеродно неутрална компания с валидация, издадена от международната консултантска организация по климата CO2logic и утвърдена от акредитирания и независим сертифициращ орган Vin?otte. "Девин" ЕАД е първата българска компания за бутилирана вода, която постига въглероден неутралитет както на ниво компания, така и на ниво продукт.
Компанията притежава престижния сертификат Great Place to Workо - най-високото отличие за работодателска марка и отлично работно място в международен план.

/ГИ/