"А1 България" беше отличен от американската технологична компания Еф5 като партньор с най-бърз растеж през 2021 година

"А1 България" беше отличен от американската технологична компания Еф5 като партньор с най-бърз растеж през 2021 година

IF 14:35:01 15-02-2022
ZM1431IF.009
мобилен оператор - дейност - оценка

"А1 България" беше отличен
от американската технологична компания Еф5
като партньор с най-бърз растеж през 2021 година


София, 15 февруари (Христо Воденов,БТА)
Мобилният оператор "А1 България" беше отличен от американската технологична компания Еф5 (f5) като партньора с най-бърз растеж през 2021 г., съобщиха от "А1 България".
Признанието е в резултат на усилията на А1 в подкрепа на корпоративните клиенти с решения за надеждна защита на техните уебсайтове и приложения чрез високотехнологичната услуга, базирана на продукт на Еф5.
А1 Web Application Firewall (WAF) предоставя надеждна и сигурна защита за компании, чиято дейност изисква поддържането на уебсайт, електронен магазин, приложение за онлайн банкиране или други онлайн услуги за техните потребители. A1 WAF осигурява филтриране и наблюдение на трафика между уебуслугата и интернет, идентифициране и неутрализиране на заплахите и в криптиран трафик. А1 предоставя услугата на абонаментен принцип от свой сертифициран център за данни, което улеснява компаниите, защото отпада необходимостта да правят инвестиции в хардуерна инфраструктура. Решението се имплементира и управлява от сертифицирани специалисти по сигурност на информацията на А1, които изпълняват конфигурация на услугата и висококвалифицирана поддръжка, пише в съобщението.
Признанието за динамичното развитие на А1 в сферата на услугите за информационни и комуникационни технологии (ИКТ услугите), получено от Еф5, идва само месеци след като "Дел текнолъджис" (DELL Technologies) също отличиха компанията в категория "Райзинг стар" (Rising Star) по време на своите традиционни награди за партньори заради отличните постижения в ранен етап на партньорството. Портфолиото от услуги за киберсигурност, които А1 предоставя на бизнеса, включва професионални решения за защита от целия спектър киберзаплахи за данните, ИТ инфраструктурата и мрежата на клиентите.
/ЦМ/