"Трък Експо 2022" ще се проведе на живо в средата на юни в Пловдив

"Трък Експо 2022" ще се проведе на живо в средата на юни в Пловдив

IF 15:21:01 14-02-2022
ZM1517IF.006
камиони - изложение - организация

"Трък Експо 2022"
ще се проведе на живо
в средата на юни в Пловдив


София, 14 февруари (Христо Воденов, БТА)
Производителите на товарни автомобили отново се готвят за най-голямото изложение в сектора в България, съобщават организаторите на изложението "Трък Експо" (TRUCK EXPO).
"Трък Експо 2022" ще се проведе на живо в средата на юни и отново ще превърне откритите площи на територията на Пловдивския панаир в изложба на най-модерните камиони, автобуси, лекотоварни автомобили и специализирани превозни средства на водещите световни марки.
Това ще бъде шестото издание на "Трък Експо", което не е пропускало година от провеждането на първото си издание през 2017-а досега. Международното изложение по традиция привлича както професионалисти и специализирана публика от България и чужбина, така и широка аудитория от семейства и фенове на тежките машини, които го чакат с нетърпение. Там всеки намира нещо интересно за себе си - не само в демонстрацията на най-новите модели и автомобилни технологии, но и обучение за по-добро и по-задълбочено разбиране за индустрията на камионите и новите системи за задвижване, навлизането на чисти и алтернативни горива в товарните превозни средства за къси и дълги разстояния, системи и оборудване за свързаност, улеснения при шофиране, безопасност, сигурност и комфорт на пътя, се посочва в съобщението.
/ЦМ/