Корнелия Нинова заряза ритуално лозите в Лесново

Корнелия Нинова заряза ритуално лозите в Лесново

IF 13:06:01 14-02-2022
RI1259IF.001
Лесново - Корнелия Нинова - Трифон Зарезан

Корнелия Нинова
заряза ритуално лозите
в Лесново


София, 14 февруари (Теодора Цанева, БТА)
Лидерът на БСП, вицепремиер и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова заряза ритуално лозите в Лесново, където е по покана на местни жители, съобщиха от пресцентъра на партията.
"Честит празник на виното Трифон Зарезан и на любовта Свети Валентин. Нека е плодотворна годината и плодовита българската земя. На всяка българска трапеза да има хубаво българско вино. Да се увеличи и износът. Нашите вина са ценени и търсени в света. Поздравявам винопроизводителите, те могат да разчитат на подкрепата на държавата. На всички българи пожелавам здраве и да пазим традициите", заяви Корнелия Нинова.
Тя изрази подкрепата си за кандидат-кмета на Лесново, подкрепен от БСП Цветко Цветков, който беше на срещата. На нея присъстваха още областният управител на София-област Иван Иванов, депутатът на левицата от областта Иван Ченчев, заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров, общинският съветник от Елин Пелин Валери Брънзалов, както и председателят на БСП-Елин Пелин Антоанета Драганова, се посочва в прессъобщението.


/РИ/