Детска градина в Хасково организира национален конкурс за рисунка

Детска градина в Хасково организира национален конкурс за рисунка

BOBSTH 16:21:01 15-02-2022
PP1617BO.017
Хасково - детска градина - конкурс

Детска градина в Хасково организира
национален конкурс за рисунка
Хасково, 15 февруари (Николай Грудев, БТА)
По повод на 30 години от създаването си, детската градина по изкуствата в Хасково организира национален конкурс за рисунка на тема "Детство-вълшебство", съобщиха от кметската управа. Целта е да бъде стимулирано развитието на детското творчество и въображение, както и да бъдат насърчени децата за творческа индивидуална изява.
Участниците ще бъдат разпределени в две възрастови групи - 4-5 години и 6-7 години, като няма ограничения и конкретни изисквания за използването на изобразителни материали и техники. Рисунките ще се приемат до 11 април, а резултатите ще бъдат обявени през май. Ще се определят по трима победители и една поощрителна награда във всяка възрастова група. С всички рисунки ще бъде организирана изложба, допълват от общината.Детска градина в Хасково организира национален конкурс за рисунка

Хасково, 15 февруари (Николай Грудев, БТА)
По повод 30 години от създаването си, детската градина по изкуствата в Хасково организира Национален конкурс за детска рисунка на тема "Детство-вълшебство", съобщиха от кметската управа. Целта е да бъде стимулирано развитието на детското творчество и въображение и бъдат насърчени децата за творческа и индивидуална изява.
Участниците ще бъдат разпределени в две възрастови групи - 4-5години и 6-7 години, като няма ограничения и конкретни изисквания относно използването на изобразителни материали и техники. Рисунките ще се приемат до 11 април, а резултатите ще бъдат обявени през месец май. Ще се определят по трима победители и една поощрителна награда във всяка възрастова група. С всички рисунки ще бъде организирана изложба, допълват от общината.

/ПП/